Pages

Doakan kejayaan saya dan kawan-kawan sepanjang menjadi budak diploma/matrikulasi/asasi or tingkatan 6 ni.. AMIN! FIGHTHING kawan-kawan !

Monday, April 2, 2012

Nak blaja main KEYBOARD??

Assalamualaikum..


nampak gambar kat bawah ni??
keyboard?? yes.. memang keyboard..
nedy nak benda nih......
ade sape-sape nak tolong belikan untuk nedy tak??huhu

Tak tau knape..tiba-tiba rase macam nak blaja je main benda ni..

THEN, bila hati dah nekad memang nak beli,, kene laa google dulu!! hehe

STEP 1---
SEARCH dulu, keyboard mane yang paling sesuai untuk budak yang baru nak blaja main KEYBOARD macam nedy ni..huk2.. (yg paling sesuai--> Casio CTK-240 )

STEP 2---
kene laa tengok dulu HARGANYE.. takut2, dah berkenan,, tapi harga RM xxxx keatas..
memang dapat tengok dari jauh je lah...huhu

STEP 3--
kene laa tahu serba sedikit pasal keyboard yang nak beli tuu..
rupa nye macam mane?? sound die macam mane??

LAST STEP--
cari kedai mane yang ade JUAL keyboard tuu.. then, BELI.. DONE!

em, yang LAST STEP tuu,, belum nedy lakukan..
hua.. tak tahu laa kat AREA sini,, mane ade KEDAI ALAT MUZIK..huhu


-- mintak-mintak laa nedy dapat beli KEYBOARD ni -- AMIN!!


6 comments:

Aira Amir said...

keyboard..
saya ada satu kat rumah..
sebab adik saya belajar main keyboard!
saya belajar daripada dia je.. XD

einz said...

insyallah ade rzki merasa gk la....ade duet tak jd mslh nk beli....t ajar la kat sini k >,<....

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@Aira Amir

wahh,, best nye.. untung laa die, dpat blja dpd adik sndri.. nnti boleh ajar nedy plak..hehe

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@einz

mintak2 laa, ade rzeki..amin..hehe
adui,, nk ajar org camne, nedy pon baru nk blaja..
insyalh, bila pndai, boleh la nedy ajr.. ;)

MRS.MEXXRAH said...

sy bole maen nedy!..haha..blaja gitu2 ja..hahaha..bole maen part2 song ckit2 je..jinger bell full bole maen..hahaha..

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@MRS.MEXXRAH

oloh, nok blaja maen jgok..hehe
nedy try maen kat internet jh.. lagu happy birthday..haha

..Jom baca entry yang lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...