Pages

Doakan kejayaan saya dan kawan-kawan sepanjang menjadi budak diploma/matrikulasi/asasi or tingkatan 6 ni.. AMIN! FIGHTHING kawan-kawan !

Tuesday, March 27, 2012

Heartstrings?? watak ape yang korang suka??

Assalamualaikum..

mesti rmai bloggers yang dah lama tengok citer ni.. TAPI,, ade nedy kesah??haha
xkire,, nedy tetap nk post entry pasal citer Heartstrings ni sebab nedy baru berpeluang nk tengok citer ni..huhu
dulu busy nk SPM.. skarang,, boleh ENJOY puas2 tengok citer korea hari2..hehe




hensam x hero citer ni?? hensem kan??hehe
Jung Yonghwa (LEE SHIN) -->member dari group CNBlue

heroin citer ni pon cantik.. Park shin hye (LEE GYOO WON)
Nedy sangat suka time part Lee Gyoo won ni nyanyi.. Cute sangat suara dia!! hehe

ok.. satu lagi watak yang nedy suka ialah
Kang Min Hyuk (JUNHEE) --> member anggota CNBlue ...
suka laa lagu yang dia nyanyi tuu,, STAR..



JOM DENGAR SALAH SATU LAGU OST HEARTSTRINGS..Layan~~


video



8 comments:

angan-angan said...

salam

saya suka bila Lee Shin nyanyi kan lagu untuk Lee Gyoo Won sangat sweet :)

Syasya Johan said...

paling suka park shin hyeee <3
lagi2 dalam drama he's beautiful...die berlakon mmg best,dlm drama tu die berlakon dngn yong hwa jgk.mmg match :)

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@angan-angan

ha'a..memang sweet!! hehe

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@Syasya Johan

mmg best park shin hyee..hehe
ala, nedy belum tengok la he's beautiful tuu.. huhu

Nur Insyirah said...

kan? sweet kan dorang? kita pon minat Jung Yong time dia nyanyi. hee :)

norhazwani daud said...

best2..hehe

Cik Yeanna said...

suka dengan watak hero la~haha! walaupun rating drama ne tak brapa nak lonjak, but still fun!

Mardhiyyah Ridzuan said...

sangat suka yonghwa in real life (masa rancangan we got married)!!!! dlm cite heartstrings, macam fake. haha. minhyuk sgt comel!!!!! suke2!!!

..Jom baca entry yang lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...