Pages

Doakan kejayaan saya dan kawan-kawan sepanjang menjadi budak diploma/matrikulasi/asasi or tingkatan 6 ni.. AMIN! FIGHTHING kawan-kawan !

Tuesday, May 8, 2012

Uitm Puncak Perdana--I'm Coming!!

Assalamualaikum,,

EM, mesti korang semua (ex-SPM candidates 2011) dah buat semakan,, korang dapat U mane kan x3??
And, mesti yang ramai dah decide nak pi mane,, Matrik/Ting6/IPTA/IPTS??

Alhamdulillah,, nedy and kawan-kawan ramai yang dapat IPTA.. yang tak dapat IPTA pon, kebanyakan dpat Matrik..So, nedy dah decide nak pi sambung belajar kat UITM Puncak Perdana dalam Diploma Perakaunan- AC111..

Em, dulu bukan beria-ria nedy nak pi Matrikulasi Melaka sebab my BFF, 3 orang dapat kat situ..
Tapi, sorry my lovely sweethearts,, saya tak dapat JOIN kamu semua.. It's okay.. nanti bila dah habis belajar, kan kita dah PROMISE nak bukak Firma Akauntan Besar-besar!! haha

So, tak mau Touching x2.. UITM PUNCAK PERDANA,, I'M COMING!!

6 comments:

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

good luck kat sane ..
study rerajin ok ^^

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@! NZ Si Panglipur Lara !

tq..ok.. isyaAllah, nanti saya akan belajar rjin2..hehe

Qienah said...

dah pindah puncak perdanaye fakulti perakaunan ye..tahniah ye..semoga semakin suksess..^_^

Acik IeyMah said...

tahniah nedy..semoga sukses di sana ya.. ^_*

Kuchiki EnnaMoon said...

hehe, tahniah awk :D

ajijon Isha said...

kalau dapat dekat uitm puncak perdana maknanya dpt fast track eh ?

..Jom baca entry yang lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...