Pages

Doakan kejayaan saya dan kawan-kawan sepanjang menjadi budak diploma/matrikulasi/asasi or tingkatan 6 ni.. AMIN! FIGHTHING kawan-kawan !

Friday, June 8, 2012

My New Life at Uitm Puncak Perdana..lalala~

Assalamualikum,,

Alhamdulillah, da habis Minggu Destini Siswa (MDS) kat uitm..
MDS sangat memenatkan but in the same time, sangat menyeronokkan..
it will be one of my sweet memories in my life..
Dalam MDS tu, nedy sangat suka part yang belajar tepuk-tepuk yg berbagai-bagai tuu.. then, i love the part yg kitorang nyanyi+menari time lagu Astrid-tentang rasa ramai2, lagu Padi-Sahabat selamanya n byk lagi lah..
So, what i can say,,i really Enjoyed this MDS programme..

Kat sini ,,nedy jumpa my New housemates.. New roomates.. New friends.. New classmates..
But, Alhamdulillah, everythings okay kat sini..



Ape yang nedy paling suka belaja kat sini :
1)Fakulti just kat belakang kolej.. jalan kaki xsampai 5 minit da sampai..

2)Kafe,koperasi,gerai2 makanan (klu xsilap senior2 panggil Kandang? hah, jgn terkejut ok..) semua nye dekat, perjalan 3 minit je..hehe

3)Libary pon dekat, sama dekatnya nk pi Fakulti..

4) kat sini xramai sangat para pelajarnye coz kat sini hanya ade 3fakulti--Fakulti Filem Teater & Animasi (Fita),, Then Fakulti Pengurusan Maklumat (IM) and Fakulti Perakaunan (My Fakulti)!!

5-10) Senang citer, nak pi mane2, semua dekat!! except nk pi Bandar shah alam tu.. kene naek Bas  30 minit, baru sampai.. ;)

Ape-ape pon, Thanks to Allah,, Alhamdulillah,, bagi nedy peluang untuk belajar kat sini..

4 comments:

miss chillax said...

wahh puncak perdana yang mana satu ek? kite tau puncak alam dgn main campus je. :D

cweet pinky said...

wah , tahniah k , um , dip kew deg ??

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@miss chillax

kat shah alam U10.. dekat ngn uitm puncak alam jgk laa,, tapi uitm p.prdna ni ade 3 fakulti je..so, xfamous sgt la mcm main campus n p.alam tu.. :)

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@cweet pinky

tq.. diploma baru--part 1..

..Jom baca entry yang lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...