Pages

Doakan kejayaan saya dan kawan-kawan sepanjang menjadi budak diploma/matrikulasi/asasi or tingkatan 6 ni.. AMIN! FIGHTHING kawan-kawan !

Sunday, February 19, 2012

Citer Playful kiss sangat BEST

Assalamualaikum,,


Citer PLAYFUL KISS sangat BEST!!
Em, that is a TRUE statement..

AND citer LIE TO ME jauh lagi best dari PLAYFUL KISS
THAT IS A FALSE STATEMENT!!


BCOZ?
citer PLAYFUL KISS memang jauh lagi BEST dari citer LIE TO ME..hehewink

Bukti:
-- untuk habiskan kesemua episod citer LIE TO ME,, nedy ambik masa selama seminggu..
--tapi, utk citer PLAYFUL KISS,, hanya 2 hari untuk habiskan kesemua episod..biggrin
SEE??

Knape nedy suka citer PLAYFUL KISS?? :
--sebab nedy suka sangat tengok friendship diorang dalam tuu..

watak yg paling nedy suka? :
of kos la --> BONG JOON GU!! (Lee tae sung)--kelakar giler.. :face39:




nedy sangat suka watak BONG JOON GU ni!!

SEBAB : watak ni lah mnyebabkan citer PLAYFUL KISS sangat BESTTT!!

then, watak ni jugak mengajar nedy yang,,
"sedalam mane pon cinta kita dekat seseorang tuu,, kalau dah tak de jodoh,, memang xkan bersatu jugak"..
huhu sad

TAPI,, serius..nedy lagi suka klau ending citer tuu,, Oh Ha Ni with Bong Joon Gu..hehe
Bia padan muka Baek Seung Jo (Kim Hyun Joong) tuu.. Berlagak sangat..haha:132:

12 comments:

syasyajohan said...

haha,serius kah best>btw,heartstrings dah tngk?

cweet pinky said...

ala , hehe , lie to me tuh bes pew , hehe ~ tp meme playful kiss bes lagik tp ta tgk abes lagik sebab tadew episod sampai abes lorh , mai ah jemput kew blog , adew entry bawu ^^

ReNaFaZpunyee=) said...

memang best!!! then, cuba try tgk cerita "THREE DADDY WITH ONE MOMMY" tersangat best!!!

Megat Emy said...

mmg best.. xpuas tgk.. rse nk tgk lagi..

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@syasyajohan

heartstring bru sikit tgok.. boring lor..hehe

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@cweet pinky

hehe..rileks2.. cite lie to me tuu best jugak..
TAPI, playful kiss lagi best..hehe

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@ReNaFaZpunyee=)

oh,really.. insyalh.. nnti,, saye tgok cite tuu..hehe
btw, thanks bgi cadangan tuu.. =)

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@Megat Emy

memang pon.. rase xpuas lagi tgok BONG JOON GU!!hehe

syasyajohan said...

oh ye.heartsrings start ep7 bru best.awal2 tak tngk ta rugi pun

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@syasyajohan

really??haha..
patut ler boring jee nedy tgok..
xsmpai lgi laa, eps 7 tu..hehe

Cik Adieb said...

mau tngk :)

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@Cik Adieb

jom tngk..hehe..
confirm x mnyesal..

..Jom baca entry yang lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...