Pages

Doakan kejayaan saya dan kawan-kawan sepanjang menjadi budak diploma/matrikulasi/asasi or tingkatan 6 ni.. AMIN! FIGHTHING kawan-kawan !

Monday, February 13, 2012

i really miss them..

Assalamualaikum readers2 semua,,

sorry hari ni TIADA POST YANG MENARIK.. HANYA KISAH HIDUP NEDY..

Hari ni, tiba-tiba rase sangat RINDU dgn kawan2 nedy..
nk online fb pon malas.. sebab?? mereka semua busy,,
dengan PLKN,, dan JOB mereka..
Dulu kalau on9 fb, mesti singgah kat OUR GROUP (CLASSMATES 5 AUFI '11)..
skarang, senyap sunyi je Group tuu.. adui2.. dimana kawan2 ku semua..sad

Good friends are like stars…. You don’t always see them, but you know they are always there.

k.lah.. xmau touching lebih2,, kang terkeluar plak air mata..hehe

nk introduce kat korang semua,, ni lah Classmates nedy selama dua tahun berturut-turut..


ni lah bff nedy!! sayang awok2 semua!!


Nedy harap persahabatan kite, kekal selamanya..

A friend knows the song in my heart and sings it to me when my memory fails. ~Donna Roberts


If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn’t jump with them, I’d be at the bottom to catch them.

1 comments:

cweet pinky said...

hai3 , hai nedy chumel ^^

awk da ditag di pos ini ,
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/02/segmen-cikmun-first-post-aku-in.html

..Jom baca entry yang lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...