Pages

Doakan kejayaan saya dan kawan-kawan sepanjang menjadi budak diploma/matrikulasi/asasi or tingkatan 6 ni.. AMIN! FIGHTHING kawan-kawan !

Wednesday, February 1, 2012

jangan gedik sangat boley??

Assalamualaikum..

JANGAN GEDIX SANGAT BOLEY??


Sory, TITLE untuk entry kali ni. terlebih OVER..

YANG PALING PENTING..

xde kena mengena dengan sape2, OK..smile





















Just nak bagi WARNING :x: :x: :x: :x: untuk diri sendiri, jangan terlampau gedik + hepy,, sebab dapat makeover BLOG ni sendiri..

Nasib baek jadi je tu,, klau xjadi, padan muka tuk diri sendiri la jawabnya..
ADUI...huhu:face32:

walaupun xsecantik blog orang laen.. tapi xpela..
bukan nak masuk PERTANDINGAN pon.. =)

saje2 je, sebab memang dah lama nak MAKEOVER blog ni jadi serba PURPLE, cuma asyik busy jer..
Nasib baek, hari ni, rajin nak mengedit,, so, dapat la membuat TRANSFORMASI serba sedikit..

FINALLY--> nedy dapat jugak edit blog ni serba PURPLE..:face44:
biar pi la orang laen sakit mata, nengok blog ni serba PURPLE pon,
JANJI, nedy HAPPY.. :face42:

Apesal HEADER nedy BURUK :120::120:
ADUYAI,,malas da mau edit..

cukup sampai disini...FULLSTOP..:119::134:";})();ButtonMouseDown(this);'>";})();ButtonMouseDown(this);'>

k.lah.. time kasih untuk korang yang sudi baca ok..bye2..
sudah mau tidooo.. ZzZz.....

4 comments:

AkmaFaizal said...

Ok le tu NEdy, pandai gak make over blog..akak..lagilah ke lautnye..akekeke

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@AkmaFaizal

hehe..iyela.. xpe kak.. kite same2 belajar.. =)

cweet pinky said...

header cantek lar ~~ law ajen mai ah datang blog , hehe ~ jdk folower ckali law sudi ^^

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@cweet pinky

adui cantek ker? cantek header cweet pinky lagi.. hehe
ok.. i'll follow u..

..Jom baca entry yang lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...