Pages

Doakan kejayaan saya dan kawan-kawan sepanjang menjadi budak diploma/matrikulasi/asasi or tingkatan 6 ni.. AMIN! FIGHTHING kawan-kawan !

Thursday, February 2, 2012

Pernah bacE Novel karya Kak AiN MaiSaRaH??

Assalamualaikum awak-awak semua..

Pernah dengar tak pasal penulis novel, kak AIN MAISARAH??


Nedy minat giler ngan novel2 kak ain maisarah..:face51:

Nedy start baca novel2 hasil penulisan kak ain masa form 2..

NOW dah besar, dah habis skolah (perasaan jdik budak besar, tapi perangai still macam budak kecik)..hehe :face71:

Tapi, serius:x::x::x: smpai skarang, nedy masih lagi baca hasil penulisan kak ain maisarah ni..


YES, maybe ade segelintir manusia yang kata, novel kak ain just sesuai utk budak2..

TAPI, xpela.. saya awet muda, sebab tu saya still lagi baca buku2 kak ain maisarah..hehe:face54:

FYI, buku kak ain sesuai untuk semua peringkat umur..

Dari kecik :65: besor..


Kite bercerite pulak pasai novel2 kak ain..

Mula2 nedy baca novel kak ain,, yang bertajuk “AKU MAHU POPULAR” ,, pinjam ngn kawan nedy..


THEN, baca novel “AKU MAHU SAIZ S”.. best sangat..

Nedy suka sangat watak ‘THE WANANABABES’ tu :x::x::x: hehe


Kemudian, lagi banyak la nedy baca buku hasil karya kak ain spt:

~REMAJA @ PTS ONE

~AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA (pinjam ngan kawan nedy)

~AKU MAHU BULI

~AKU MAHU SUPERBIBIK

~AKU MAHU KE NEW YORK 1

~AKU MAHU KE NEW YORK 2

~IMPIANA

~IMPIANA 2 (pinjam ngan kawan nedy)

~PROJEK DIET AIN MAISARAH

~TAK BISA MEMILIHMU

~BULETIN SRI BANGSAR (KINI BERWAJAH BARU)

~IMPIANA MISTERI TERBONGKAR

~IMPIANA FINALE

~JUTAWAN GEDIK (tengah baca sekarang)









Ok, lah sampai disini saje ceritera nedy kali ini..pencil

Harap semua, ENJOY!!

p/s : ade sape2 pernah bace jugak karya kak ain maisarah?? wink


14 comments:

ichie-spide said...

saya pun minat buku dia! semua menarik!!!! ada yg saya ada, ada yang pinjam . haha~ . yg saya tak penah baca lagi remaja@ptsone 2008, Aku mahu superbibik dgan projek diet ain maisarah . hehe

Paling saya suka buku IMPIANA! Sangat Menarik! ^_^

Princess Syazliyana said...

salam.. hehe.. sye p0n ade bce.. :))

angan-angan said...

salam

saya pernah , bagi saya buku dia lain daripada yang lain selalunya buku cerita lebih berkisahkan cinta-cinta tapi tidak bagi Kak Ain dia buat cerita lebih kepada persahabatan dan usaha untuk mencapai sesuatu benda :)

Lawna said...

saya baca!! hehehe ingtkan sy sorg je y layan novel ain maisarah utk umur y agak tidak ssuai baca novel bdk2.. hehehe :D

cweet pinky said...

comel2nyer kaver novel tuh ^^ sukerr3 , penah baca x novel romeo vs jliet ?? xngt la sapa penulis dye , tapi novel nih bersiri , antara tajuk siri dye , bom bombastic , hehe , yla kowt ^^

Aziera Adenan said...

salam kak, iera nak mintak tolong sponser contest iera boleh? kalau tak boleh pon takpe. apa pon ty

Chocolate said...

saya suka ain maisarah!
novel dia best2 :DDD

www.chocalymilk.blogspot.com

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@ichie-spide

oh,, ade jgk yg minat ngn bku kak ain..hehe
em, memang novel impiana terbaeekk..hehe

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@Princess Syazliyana

wlaikmslm.. best kn novel2 kak ain..hehe

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@angan-angan

wlaikmslm.. btul2.. saya sokong ngn pendapat kamu.. dye lebih kpd pershbtan.. that's why nedy suka!!hehe

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@Lawna

ohh.. xsangka, minat kite sama.. hehe
xpe, novel kak ain sesuai utk semua peringkat umo..

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@cweet pinky

hehe..kover dye memng comei2..
romeo vs juliet?? xpernah plak.. best x?? klu best, esok jugak saya pi cari kat kedai..hehe

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@Aziera Adenan

oohh.. contest pew dik?? ape2 pon, send email kat akak.. insyalh, klu bley tolong, akak tolong..
nieyna_sweetz@yahoo.com

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

@Chocolate

nedy pon suka kak ain maisrah!!hehe
btui2.. novel dy semua best..

..Jom baca entry yang lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...